GALLERIA BARISTA

GALLERIA BARISTA Galleria Barista

Online eten bestellen

Recentebeoordeling


3 sterren uit 33 beoordelingen
8 nov 2020 om 14:26 bijna 2 uur op het eten gewacht. ipv poffertjes een naturel wafel Koerier deed zijn werk prima en was razendsnel nadat hij 40 minuten bij het restaurant moest wachten voordat ze het eten brachten.
9 jul 2020 om 18:57 Er zat een stuk GLAS in de nutella pannekoek. Dit kan echt niet!
23 mrt 2020 om 11:40 Altijd lange bezorgtijden. Het eten was middelmatig. De Luikse wafel is wel lekker!
27 jan 2020 om 19:39 Niet lekker deze keer en duurt Te lang
11 jan 2020 om 19:40 Bestelde pizza met spiegelei en zonder olijven, maar er lag geen ei op en wel olijven. Verder was de levertijd 1.5u ipv 1u. Ook plakte mijn pizza aan de bovenkant van de doos, die overigens geheel vermorzeld was + mijn smoothie smaakte puur naar water
16 dec 2019 om 20:30 Eten kwam bijna 2 uur later en ze hadden mijn bestelling niet juist. Echt geen aanrader!
2 nov 2019 om 13:46 Slecht, slechter en het aller slechts. 2 uur wachten op in aluminiumfolie gewikkelde aangebrande zooi te ontvangen wat door zou moeten gaan voor een omelet, broodjes zonder beleg en een stuk paasstol uit een kerstpakket van voor de tweede wereld oorlog.
22 okt 2019 om 14:13 Schandalig! Een uur gewacht voor een koffiekoek en paar stukken brood?! Heb English breakfast besteld, uiteindelijk niets van gezien, 3 keer restaurant proberen te bereiken niemand neemt op. Gelukkig had ik nog een smoothie en een koffie.
3 okt 2019 om 13:53 Ik laat nooit een review na, maar the english breakfast was exact wat ik wou. Veel, lekker & goede combinaties. Zal hier zeker nog vaak bestellen.
29 sep 2019 om 20:23 Levering duurde 1u en 15 min terwijl bezorgtijd 60 min was, opmerkingen bij de bestelling werden niet in acht genomen
13 sep 2019 om 19:41 Een zeer vriendelijke bezorger! De wafels waren lekker maar jammer genoeg koud bij aankomst. De frapucino Oreo was niet lekker.
14 aug 2019 om 14:23 Maar de helft gekregen van wat ik had besteld (en betaald), platte aarbeien, iced coffee met brokken in en bubble waffle was niet lekker. Ben niet tevreden...